Ajankohtaista


RAIDAN TAKAA: Meno chilliä, menu chiliä
27.02.2015

Teemu Rannikko on yksi tämän hetken kokeneimmista naisten Salibandyliigan erotuomariryhmän jäsenistä. Hän on jakanut oikeutta noin 120:ssa naisten Salibandyliigan ottelussa.
Teemun repertuaariin kuuluvat myös kansainväliset tehtävät. Naisten MM-kisoissa Sveitsissä 2011 hän oli erotuomarina välierässä Sveitsi–Ruotsi yhdessä Janne Koskisen kanssa. Koskisen lopetettua tuomariuransa Rannikon pari kansainvälisillä kentillä on tätä nykyä Petri Suhonen.

Kotona Nokialla saman katon alla Rannikon kanssa asustelevat vaimo sekä 3,5-vuotias tytär ja 4 kuukauden ikäinen poika. Perhesuhteistaan Teemu tähdentää vielä, että ne ovat ”tosi hyvät!”
Iäkseen hän kertoo ”tätä kirjoittaessa vasta 32”, mistä voisi villisti päätellä, että se pyörähtää lähiaikoina Patrick Royn pelinumeroksi. Valitettavasti tarkka syntymäpäivä on Raidan takaa -toimitukselle mysteeri.
Herran ammatti on toimitusprojektien globaalin suunnittelutoiminnon vetäjä automaatioalan yrityksessä – ehtaa insinöörikieltä siis!
Mutta millaisesta ruoasta mies pitää? Mitä hän muuttaisi salibandyssa, jos saisi diktaattorin valtuudet? Ja miten Air Jordanit liittyvät tähän kaikkeen?

Lue lisää...

27.02.2015RAIDAN TAKAA: Meno chilliä, menu chiliä
16.02.2015RAIDAN TAKAA: Puumalan Bono
23.01.2015RAIDAN TAKAA: Liigavihellyksiä vuoden ympäri
04.11.2014RAIDAN TAKAA: Eräjorma pohjoisesta
02.10.2014RAIDAN TAKAA: Opiskelurahan keruusta cup-finaaliin
 Näytä kaikki..
 
Kirjaudu

 
 Kävijöitä tänään:90kpl
Kävijöitä tällä hetkellä:2kpl
Copyright:   Kesset ry   |   Paavo Kantola